Perjantai aamuna klo 7 starttasimme kohti Lahtea valmistautumaan ja harjoittelemaan kisaa varten, Emilia siskon toyotalla, kun vetojuhta Touran korjaamolla  Harjoitukset meni hyvin ja sää suosi  Yöpaikka ja majoitus oli järjestetty Orimattilaan ystävä perheen luona. Lauantai aamuna sitten ajoissa ylös ja kohti päivän koitoksia ja hyvin se meni, sijoitus Ykkönen   

kisan jälkeen Orimattilaan ylioppilas juhliin hyvillä mielin, pokaali kädessa!

Sunnuntai aamuna sitten oli jo hieman väsynyt kuljettaja, jonka aamu herääminen oli vaikeaa, mutta ei kun menoksi.  Harmina harjoitus ajossa kaasari ongelma  kaasarissa mustaa mönjää..auto ei kulkenut ja kaasari purettiin..kasattiin..pähkäiltiin  Loppujen lopuksi auto alkoi kulkemaan ja todella tiukan kisan sijoitus kolmonen, ei huono  Joelinkin mieli parani kun pääsi palkintosijoille. Kaiken kaikkiaan takana taas hyvä ja opettavainen viikonloppu. 

Väsynyt kuljettaja lähti vielä radalta suoraan Jonnelle yökylään, ensi viikolla saa nauttia kesälomasta ja valmistautua seuraavan viikonlopun ajoon   Niin ja odotellaan todistusta postitse..todistuksen haku henk. kohtaisesti jäi kisan takia.

Äitikin oli sunnuntaina radalla jännäämässä, Joelia kyllä hieman ärsytti äitin hyysääminen