Mukavaa ajokausi saatu avattua,

Joelin kisakauden avaus, joka alkoi kansallisilla kisoilla Porista. 23-24.4.2011

Kilpailijoita kaikenkaikkiaan oli eri luokat laskettuna noin 285. Keli oli otollinen hyvälle kisalle ja aurinko suosi meitä.

Joelin luokassa Raket Junior 85, kilpaililevia kuljettajia oli 45.

Aika-ajot sijoitus 17

Finaali sijoitus 12 ( 2 nousupistettä )

Lähdimme harjoittelemaan keskiviikko iltana ja yövyimme Kervisten Motorhoumissa

Yö oli kylmä    torstaina pääsimme kasaamaan varikkoteltat ja valmistautumaan harjoitteluun.

Haimme autoon kisasäätöjä ja niitä jouduttiin hakemaan sillä keli oli vaihteleva ja pito oli hiukan hukassa   problem kerrallaan  kuitenkin saatiin nopeasti alta pois,  loppu olikin kovaa ajoa ja välityksien hakemista.

Perjantaina ryhmissä ajettuna huomasimme että edelleen ollaan karvan hitaampia, mutta lähellä kärkiaikoja. Joten ei muuta kuin töitä tekemään  ( mekaanikko iskällä riitti siis puuhaa)

Varsinaisena kisapäivänä sunnuntaina, aika-ajojen perusteella muutimme vielä kerran auton säätöjä ym. Tavoitteena oli päästä 10 sakkiin. Koska kilpailijoita oli paljon ajettiin 2 ryhmässä. Ensimmäisessä alkuerässä lähtöruutu oli 12.

Joelin startti oli hieno, oli ilo katsella   kuinka kuinka Joel kuittasi heti lähtösuoran jälkeen manun mutkaan noustessa 3 kanssakilpailijaa, ja seuraavalla kieroksella vielä nousimme yhden pykälän ylöspäin.

Mutta epäonneksi koitui lähtösuoraa edeltävä tiukka sikaani, Joelin edellä ajava kuljettaja pyörähti ja Joel törmäsi perään    luulinkin että tähän päättyi ensimmäinen ajo, mutta kuin ihmeen kaupalla Jonne Rautjärvi töytäisi Joelin autoa toisesta sivusta ja Joel pääsikin radalle takaisin ja matka jatkui  Tämän johdosta menetettiin 3 sijaa. Ja tiukan väännön jälkeen loppusijoitus oli 11

Lähdimmekin toisessa alkuerässä ruudusta 11. Ja sama toistui kuin ensimmäisessä erässä Joel kuittasi alkuun 2 kanssakilpailijaa, ja muutaman kierroksen jälkeen vielä yhden. Ja tiukan väännön seurauksena kanssakilpailija töytäisi Joelia ja taas mentiin pientareen puolelle   mutta onneksemme Joel pääsi taas radalle ja matka jatkui, mutta seurauksella että menetimme 3 sijaa. Joel ajoi hienosti ja oli ilo katsella ajoa jossa taistelemalla omasta paikastaan useaan otteeseen Joel piti sijoituksensa ja näin määräytyi paikka varsinaiseen finaaliin lähtöruuduksi 11.

Finaali oli lähes edellisten toistoa, Joel saavutti sijan 8. Mutta tiukan väännön seurauksena taas mentiin pihalle ja menetettiin 2 sijaa. Tiukan väännön seurauksena saatiin yksi varoituskin  sen kuittauksen seurauksena menetettiin lähtösuoran päässä 1 sija lisää. Loppusijoitus finaalissa oli 12

Kokonaisuutta arvioituna oli hyvät mahdollisuudet parempiin sijoituksiin, ja olla 10 sakissa jos haavareita ei olisi sattunut, mutta ne kuuluvat kisaan. Kisa kokonaisuutena oli hyvä. Saatiin kokemusta lisää, auto toimi hyvin. Ja mikä oli mieluisinta katsottavaa, Joel ajoi uransa parhaimman ajonsa. Uskallusta riitti ajaa ja taistella sijoituksestaan. Ja tästä saimme kuitenkin nousupisteitä 2

2011 ekan kisan fiiliksiä kirjaili mekaanikko iskä, oikoluki äiti

Joelin ajatuksia kisasta : Hyvä kisa, paremminkin olis voinu mennä..Hyvä seura, kiitos Kervisille  no mitäpä sitä muuta kuskilta tällä erää..